Bakterie rodu Asaia a jejich výskyt v potravinách a nápojích

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Bakterie rodu Asaia a jejich výskyt v potravinách a nápojích

Show full item record

No preview available
Title: Bakterie rodu Asaia a jejich výskyt v potravinách a nápojích
Author: Lacinová, Kamila
Advisor: Buňková, Leona
Abstract: Cílem této bakalářské práce je představit bakterie rodu Asaia, jejich vlastnosti, výskyt a význam v potravinářském průmyslu. První část práce se zaměřuje na obecnou charakteristiku bakterií octového kvašení, druhá část se již zabývá samotnou bakterií Asaia a jejím taxonomickým zařazením, poté se práce zaměřuje na popis morfologických, fyziologických a biochemických vlastností. Další kapitola popisuje výskyt a význam této bakterie, pozornost je věnována především kontaminaci ochucených nealkoholických nápojů. Poslední kapitola bakalářské práce se věnuje možnostem jejich stanovení v potravinách a nápojích.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45506
Date: 2019-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 53189


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
lacinová_2019_dp.pdf 1.310Mb PDF View/Open None
lacinová_2019_op.pdf 112.7Kb PDF View/Open None
lacinová_2019_vp.pdf 687.0Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account