Stravování v období novověku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stravování v období novověku

Show full item record

No preview available
Title: Stravování v období novověku
Author: Plánková, Debora
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Předložená bakalářská práce se zabývá tématem stravování v období novověku. Cíl práce spočívá ve zmapování historického vývoje gastronomie v daném období. Teoretická část blíže specifikuje éru novověku a jeho směry spolu s objevy a vynálezy. Dále se zaměřuje na potraviny, pokrmy a kuchyně novověku, a také na rozdíly ve stravování společenských vrstev. V neposlední řadě poskytuje informace o vlivu gastronomie na další období, kde je zmíněna gastronomie některých zemí Evropy. Práce je zakončena trendy současné gastro- nomie.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45793
Date: 2019-02-01
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 48093


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
plánková_2019_dp.pdf 1.193Mb PDF View/Open None
plánková_2019_op.pdf 827.5Kb PDF View/Open None
plánková_2019_vp.pdf 776.4Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account