Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků

Show full item record

No preview available
Title: Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků
Author: Vítková, Alžběta
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Diplomová práce se zabývá charakteristikou masa a masných výrobků, se zaměřením na játrové paštiky. Zároveň popisuje možnosti konzervace masa a masných výrobků. Dále byly metodou tyndalace vyrobeny modelové vzorky kuřecích játrovek, které byly následně podrobeny mikrobiologickému rozboru po skladování při pokojových teplotách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49006
Date: 2020-02-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
vítková_2020_dp.pdf 5.009Mb PDF View/Open None
vítková_2020_op.pdf 245.0Kb PDF View/Open None
vítková_2020_vp.pdf 721.5Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account