Výroba sušených mléčných produktů a jejich vlastnosti

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Výroba sušených mléčných produktů a jejich vlastnosti

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba sušených mléčných produktů a jejich vlastnosti
Autor: Večeřová, Karolína
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je charakterizovat principy výroby sušených mléčných produktů. V první části práce je popsáno chemické složení kravského mléka určeného pro výrobu sušených mléčných produktů.V práci je dále popsaná technologie výroby sušených mléčných produktů a jakostní změny jednotlivých složek mléka v průběhu technologického zpracování a skladování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5107
Datum: 2008-08-06
Dostupnost: Práce není přístupná
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: B 7770


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
večeřová_2008_bp.pdfZablokované 1.133Mb PDF Zobrazit/otevřít
večeřová_2008_vp.doc 47Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
večeřová_2008_op.doc 32.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet