Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření

DSpace Repository

Language: English čeština 

Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření

Show simple item record

dc.contributor.advisor Buňková, Leona
dc.contributor.author Slanicay, Gabriel
dc.date.accessioned 2023-12-20T13:25:18Z
dc.date.available 2023-12-20T13:25:18Z
dc.date.issued 2022-12-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/54034
dc.description.abstract Tato bakalářská práce pojednává o výskytu mikroorganismů v ovocných šťávách a o technologických operacích jak sterilačních tak vedoucích ke koncentraci a zahušťování ovocných šťáv
dc.format 68 s. (10809 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject višňová šťáva cs
dc.subject jablečná šťáva cs
dc.subject ovocný koncentrát cs
dc.subject pasterace cs
dc.subject mikrobiologická analýza cs
dc.subject sekvenace DNA cs
dc.subject cherry juice en
dc.subject apple juice en
dc.subject fruit concentrate en
dc.subject pasteurization en
dc.subject microbiological analysis en
dc.subject DNA sequencing en
dc.title Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření
dc.title.alternative Microbiological Analysis of Fruit Juices Depending on Technological Treatment
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Janalíková, Magda
dc.date.accepted 2023-06-12
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis deals with the occurrence of microorganisms in fruit juices and the technological operations both sterilizing and leading to concentration of fruit juices.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Food Technology en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Technologie a hodnocení potravin cs
dc.thesis.degree-program Food Technology and Assessment en
dc.identifier.stag 65584
dc.date.submitted 2023-05-19


Files in this item

Files Size Format View Description
slanicay_2023_dp.pdf 2.883Mb PDF View/Open None
slanicay_2023_op.pdf 1.036Mb PDF View/Open None
slanicay_2023_vp.pdf 827.6Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account