Hodnocení výživy v nemocničním systému stravování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Hodnocení výživy v nemocničním systému stravování

Show full item record

No preview available
Title: Hodnocení výživy v nemocničním systému stravování
Author: Martincová, Monika
Advisor: Velichová, Helena
Abstract: Bakalářská práce se zabývá hodnocením výživy v nemocničním systému stravování. Práce se dělí na dvě části, teoretickou a praktickou. Začátek teoretické části bakalářské práce se zabývá charakteristikou nemocničního systému stravování. Dále se teoretická část věnuje základním složkám potravy, mezi které patří bílkoviny, sacharidy a tuky. Následně je charakterizován dietní systém ve zdravotnických zařízeních. Praktická část bakalářské práce se zabývá sběrem jídelníčků s dietou č. 3 racionální šetřící za 31 dnů. Následně se práce věnuje zhodnocení a porovnání nutričních hodnot ve vybraných zdravotnických zařízeních.
URI: http://hdl.handle.net/10563/54957
Date: 2024-01-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Gastronomické technologie


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
martincová_2024_dp.zip 1.227Mb application/zip View/Open None
martincová_2024_op.pdf 836.9Kb PDF View/Open None
martincová_2024_vp.pdf 286.8Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account