Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Adámková, Anna
dc.contributor.author Mičánková, Andrea
dc.date.accessioned 2024-07-23T13:16:50Z
dc.date.available 2024-07-23T13:16:50Z
dc.date.issued 2024-01-01
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/56384
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá přípravou a monitorováním fermentace těsta vyrobeného z maniokové mouky. Nejprve je monitorováno těsto bez přídavku mouky z jedlého hmyzu, poté je 5 % maniokové mouky nahrazeno moukou z larev potemníka moučného.
dc.format 49
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject maniok cs
dc.subject manioková mouka cs
dc.subject fortifikace jedlým hmyzem cs
dc.subject potemník moučný cs
dc.subject cassava en
dc.subject cassava flour en
dc.subject fortification with edible insects en
dc.subject mealworm en
dc.title Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu
dc.title.alternative Evaulation of selected properties unconventional test with the eddition of edible intects
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Burešová, Iva
dc.date.accepted 2024-06-11
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis deals with the preparation and monitoring of fermentation of dough made from cassava flour. Firstly, the dough is monitored without the addition of flour from edible insects, then 5% cassava flour is replaced by flour from mealworm larvae.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Food Technology en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Technologie a hodnocení potravin cs
dc.thesis.degree-program Food Technology and Assessment en
dc.identifier.stag 68694
dc.date.submitted 2024-05-17


Files in this item

Files Size Format View Description
mičánková_2024_dp.pdf 2.186Mb PDF View/Open None
mičánková_2024_op.pdf 839.4Kb PDF View/Open None
mičánková_2024_vp.pdf 298.1Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account