Charakteristika a senzorický profil bílých jakostních odrůdových a jakostních vín s přívlastkem

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Charakteristika a senzorický profil bílých jakostních odrůdových a jakostních vín s přívlastkem

Show full item record

No preview available
Title: Charakteristika a senzorický profil bílých jakostních odrůdových a jakostních vín s přívlastkem
Author: Kolúchová, Gabriela
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Cílem této práce je charakterizovat jakost a senzorický profil bílých jakostních odrůdových a jakostních vín s přívlastkem. V první kapitole je ve zkratce popsána legislativa a technologie výroby vína. Dále je objasněn pojem senzorické hodnocení vína - obecně základní definice, požadavky na analýzu, a podrobněji samotná degustace vína - jsou popsány posuzované znaky a profily jednotlivých odrůd bílých jakostních vín. V poslední kapitole jsou pak shrnuty faktory, které mohou jakost vín ovlivnit.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5931
Date: 2008-06-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 7996


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kolúchová_2008_bp.pdf 1.777Mb PDF View/Open
kolúchová_2008_vp.doc 45.5Kb Microsoft Word View/Open
kolúchová_2008_op.doc 34.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account