Dekarboxylázová aktivita mikroorganismů

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Dekarboxylázová aktivita mikroorganismů

Show full item record

No preview available
Title: Dekarboxylázová aktivita mikroorganismů
Author: Podešvová, Tereza
Advisor: Buňková, Leona
Abstract: Práce se zabývá problematikou dekarboxylační aktivity mikroorganismů. Zahrnuje také charakteristiku a fyzikální vlastnosti aminokyselin, produkty dekarboxylačních reakcí - biogenní aminy, včetně jejich výskytu v potravinách, toxikologického významu a metod stanovení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6045
Date: 2008-06-02
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 7724


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
podešvová_2008_bp.pdfBlocked 470.6Kb PDF
podešvová_2008_vp.doc 33Kb Microsoft Word View/Open
podešvová_2008_op.doc 36Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account