Nealkoholické nápoje

DSpace Repository

Language: English čeština 

Nealkoholické nápoje

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Hauerland, Přemysl
dc.date.accessioned 2010-07-16T17:11:58Z
dc.date.available 2010-07-16T17:11:58Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/6107
dc.description.abstract Předmětem práce jsou nealkoholické nápoje. První část je teoretická a je zaměřena na rozdělení a sortiment nealkoholických nápojů a dále na suroviny a technologii výroby nealkoholických nápojů. Závěrečná část se zaměřuje na zdravotní hlediska příjmu tekutin a možné problémy spojené s konzumací nealkoholických nápojů. Druhá část je praktická a vyhodnocuje dotazník spotřeby nealkoholických nápojů studentů SŠHS Kroměříž. cs
dc.format 64 s., 2 s dotazník cs
dc.format.extent 598239 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject rozdělení a sortiment nealkoholických nápojů cs
dc.subject suroviny a technologie pro výrobu nealkoholických nápojů cs
dc.subject zdravotní hlediska příjmu tekutin cs
dc.subject spotřeba nealko nápojů cs
dc.subject classification and assortment of non-alcoholic beverages en
dc.subject ingredients and technology for the production of non-alcoholic beverages en
dc.subject health aspects of fluid intake en
dc.subject consumption of non-alcoholic beverages en
dc.title Nealkoholické nápoje cs
dc.title.alternative Non-alcoholic beverages en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Valášek, Pavel
dc.date.accepted 2008-09-02
dc.description.abstract-translated The subject of the thesis are non-alcoholic beverages. The first part of the thesis is theoretical and focuses on classification and assortment of non-alcoholic beverages, and on ingredients and technology for the production of non-alcoholic beverages. The final part focuses on health aspects of fluid intake and possible risks linked to the consumption of non-alcoholic beverages. The second part of the thesis is practical and it evaluates the questionnaire about the consumption of non-alcoholic beverages of students of the Hotel and Catering School in Kroměříž. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7989
dc.date.assigned 2007-11-15
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
hauerland_2008_bp.pdfBlocked 584.2Kb PDF View/Open
hauerland_2008_vp.doc 31Kb Microsoft Word View/Open
hauerland_2008_op.doc 37.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account