Stravování ve vězěňství, zhodnocení úrovně stravování vězňů v ČR

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stravování ve vězěňství, zhodnocení úrovně stravování vězňů v ČR

Show simple item record

dc.contributor.advisor Velichová, Helena
dc.contributor.author Švehla, Stanislav
dc.date.accessioned 2010-07-16T23:56:10Z
dc.date.available 2010-07-16T23:56:10Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/6971
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce bylo získat přehled o stavu a úrovni stravování vězňů ve stravovacích zařízeních VS ČR. Práce se zabývá především stavem stravovacích provozů, vývojem koncepcí provozování stravovacích provozů a využívání stravovacích programů při řízení chodu těchto zařízení ve VS ČR. Dále je věnována pozornost kategoriím strávníků ve VS ČR, příslušným finančním stravovacím limitům, doporučeným výživovým dávkám a jejich plnění v porovnání s daným finančním limitem. Důkladně byla propracována koncepce využití systému zchlazené stravy pro strávníky ve Vězeňské službě ČR. cs
dc.format 68 s cs
dc.format.extent 1042822 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Klíčová slova: stravovací zařízení VS ČR cs
dc.subject koncepce provozování stravovacích provozů cs
dc.subject kategorie strávníků cs
dc.subject stravní limity cs
dc.subject výživové doporučené dávky cs
dc.subject doporučené dávky potravin cs
dc.subject systém HCCP cs
dc.subject systém zchlazené stravy cs
dc.subject centrální kuchyně cs
dc.subject Key words: catering facilities of the PSCR en
dc.subject concept of the operation of canteens en
dc.subject categories of boarders en
dc.subject meal limits en
dc.subject nutritional recommended doses en
dc.subject recommended doses of food en
dc.subject HCCP system en
dc.subject cooled food system en
dc.subject central kitchen en
dc.title Stravování ve vězěňství, zhodnocení úrovně stravování vězňů v ČR cs
dc.title.alternative The diet in prison service, the quality evaluation of prisoner boarding in the Czech Republic. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Družbíková, Helena
dc.date.accepted 2008-06-13
dc.description.abstract-translated The aim of the Bachelor thesis was to acquire a knowledge of the state and level of the meals of prisoners in the catering facilities of the Prison Service of the Czech Republic (PSCR). The thesis deals particularly with the state of canteens, the development of concepts of operation of canteens and the utilization of meal programmes in managing the operation of these facilities in the PSCR. Furthermore, attention is paid to categories of boarders in the PSCR, to relevant financial meal limits, recommended nutritional doses and their fulfilment in comparison with the given financial limit. A concept of the utilization of a cooled food system for boarders in the PSCR has been thoroughly elaborated. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 8028
dc.date.assigned 2007-11-23
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
švehla_2008_bp.pdf 1018.Kb PDF View/Open
švehla_2008_vp.doc 37Kb Microsoft Word View/Open
švehla_2008_op.doc 48.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account