Druhy,složení,stravitelnost a výživná hodnota hub.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Druhy,složení,stravitelnost a výživná hodnota hub.

Show full item record

No preview available
Title: Druhy,složení,stravitelnost a výživná hodnota hub.
Author: Pivoňka, Roman
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Cílem práce bylo charakterizovat vyšší houby, především se zaměřit na vyšší houby volně rostoucí a seznámit širší veřejnost s problematikou pěstování a zlepšení stravitelnosti a jejích výživnou hodnotu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7460
Date: 2008-06-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: E 8014


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
pivoňka_2008_bp.pdf 773.9Kb PDF View/Open
pivoňka_2008_vp.doc 33.5Kb Microsoft Word View/Open
pivoňka_2008_op.pdf 25.29Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account