Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan cs
dc.contributor.author Hejdová, Alena cs
dc.date.accessioned 2010-07-17T07:23:00Z
dc.date.available 2010-07-17T07:23:00Z
dc.date.issued 2009-05-27 cs
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/7843
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce je seznámení se sladkou a kyselou syrovátkou a jejich dalším vyu-žitím. Náplní je stručný popis technologie získávání a chemického složení sladké a kyselé syrovátky. Následuje stručný výklad možností zpracování syrovátky a její další využití na výrobky. cs
dc.format 51 cs
dc.format.extent 1194883 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně cs
dc.rights Bez omezení cs
dc.subject sladká syrovátka cs
dc.subject kyselá syrovátka cs
dc.subject laktosa cs
dc.subject syrovátkové bílkoviny cs
dc.subject technologie cs
dc.subject sweet whey en
dc.subject acid whey en
dc.subject lactose en
dc.subject whey proteins en
dc.subject technology en
dc.title Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky. cs
dc.title.alternative Chemist and characteristics of sweet and acid whey. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Matějíčková, Radmila cs
dc.date.accepted 2009-06-18 cs
dc.description.abstract-translated The aim of bachelor work is acquaint with sweet and acid whey and theirs other utilization. The content is short description of technology of obtaining sweet and acid whey, chemist of sweet and acid whey and after that follows short interpretation possibilities of manipulation with whey and its other utilization for products. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12964
dc.date.assigned 2009-02-20 cs
utb.result.grade A
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
hejdová_2009_bp.pdf 1.139Mb PDF View/Open
hejdová_2009_vp.doc 45.5Kb Microsoft Word View/Open
hejdová_2009_op.doc 42.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account