Aplikace amarantu pro zvýšení ekologických vlastností různých produktů

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Aplikace amarantu pro zvýšení ekologických vlastností různých produktů

Show full item record

No preview available
Title: Aplikace amarantu pro zvýšení ekologických vlastností různých produktů
Author: Lenfeldová, Milada
Advisor: Kolomazník, Karel
Abstract: Vzhledem k přebytku potravinářských produktů obsahujících škrob se hledá uplatnění mimo potravinářskou oblast. Amarantová mouka obsahuje kolem 15.% bílkoviny, která může být například potenciálním sorbentem volného formaldehydu, který je obsažen ve výrobcích dřevařského průmyslu. Úkolem diplomové práce je připravit různé druhy hydrolyzovaných bílkovin z amarantové mouky a jejich testování reaktivity se zbytkovým formaldehydem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/896
Date: 2006-05-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Discipline: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
Grade for thesis and defense: A


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
lenfeldová_2006_dp.pdf 602.8Kb PDF View/Open
lenfeldová_2006_vp.doc 43.5Kb Microsoft Word View/Open
lenfeldová_2006_op.doc 44Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account