Antioxidanty - přírodní a syntetické látky

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Antioxidanty - přírodní a syntetické látky

Show full item record

No preview available
Title: Antioxidanty - přírodní a syntetické látky
Author: Miturová, Veronika
Advisor: Škrovánková, Soňa
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá charakteristikou přírodních antioxidantů (fenolové kyseli-ny, flavonoidy, karotenoidy, glykosidy, kurkuminoidy, a další) a syntetických antioxidantů (BHA, BHT, TBHQ, galláty). Popisuje změny při oxidaci snadno oxidovatelných složek potravin (především tuků). Také jsou zde popsány metody stanovení antioxidační aktivity antioxidantů (DPPH, ABTS, ORAC, FRAP, ).
URI: http://hdl.handle.net/10563/9048
Date: 2009-05-25
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 7718


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
miturová_2009_bp.pdf 1016.Kb PDF View/Open
miturová_2009_vp.doc 46Kb Microsoft Word View/Open
miturová_2009_op.doc 37Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account