Aspekty zdravé výživy

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Aspekty zdravé výživy

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Aspekty zdravé výživy
Autor: Rybecká, Kristýna
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: V bakalářské práci je řešena problematika základních složek výživy člověka, jako jsou bílkoviny, sacharidy, lipidy, vitaminy a minerální látky. Je uveden jejich význam ve výživě člověka. Nejvýznamnějšími rizikovými složkami jsou nadměrný energetický příjem, nevhodná skladba potravin, kouření a nízká pohybová aktivita.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9714
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: A 12779


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
rybecká_2009_bp.pdf 6.800Mb PDF Zobrazit/otevřít
rybecká_2009_vp.doc 46Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
rybecká_2009_op.doc 52Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet