Bezpečnost a hygiena výroby ve firmě ZD Ludmírov

DSpace Repository

Language: English čeština 

Bezpečnost a hygiena výroby ve firmě ZD Ludmírov

Show simple item record

dc.contributor.advisor Bartošíková, Romana
dc.contributor.author Čujanová, Zuzana
dc.date.accessioned 2010-07-17T23:51:08Z
dc.date.available 2010-07-17T23:51:08Z
dc.date.issued 2009-08-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/9796
dc.description.abstract 1) Zpracujte literární rešerši vztahující se k legislativním a hygienickým standardům zpracování,výroby masa a masných výrobků 2) Provedte analýzu výrobního procesu masných výrobků ve firmě ZD Ludmírov a plnění požadavků uvedených v teoretické části bakalářské práce 3) Zpracujte SWOT analýzu pro danou firmu. Na základě analýzy současného stavu firmy formulujte doporučení a návrhy na možná zlepšení cs
dc.format 49 cs
dc.format.extent 940520 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Masný průmysl cs
dc.subject technologie masa cs
dc.subject hygiena cs
dc.subject bezpečnost cs
dc.subject HACCP cs
dc.subject Meat industry en
dc.subject meat technology en
dc.subject sanitation en
dc.subject safety en
dc.subject HACCP en
dc.title Bezpečnost a hygiena výroby ve firmě ZD Ludmírov cs
dc.title.alternative Safety and hygiene in the production company ZOD Ludmírov en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mráčková, Eva
dc.date.accepted 2009-09-08
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis deals with safety and hygiene in the company ZOD Ludmírov. The theoretical part of thesis addresses the meat industry and meat processing technology. The practical part includes selected characteristics of the business entity, the analysis of critical points and critical control points in the production process and SWOT analysis of company ZOD Ludmírov. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7679
dc.date.assigned 2009-02-16
utb.result.grade D


Files in this item

Files Size Format View
čujanová_2009_bp.pdf 918.4Kb PDF View/Open
čujanová_2009_vp.doc 39Kb Microsoft Word View/Open
čujanová_2009_op.doc 41Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account