Vybrané charakteristiky syrového mléka

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vybrané charakteristiky syrového mléka

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kramářová, Daniela
dc.contributor.author Balajková, Adéla
dc.date.accessioned 2010-07-18T00:12:39Z
dc.date.available 2010-07-18T00:12:39Z
dc.date.issued 2009-05-19
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/9839
dc.description.abstract Cílem této práce je stanovit dané vitamíny v kravském a kozím mléce metodou HPLC. Stanovení majoritních a minoritních složek kravského mléka pomocí spektroskopie za použití přístrojů Julie MilkoScope C5 Automatic a FT NIR Antaris ThermoNicolet. cs
dc.format 95 s., cs
dc.format.extent 1151372 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject mléko cs
dc.subject vitamín B5 cs
dc.subject vitamín B6 cs
dc.subject HPLC cs
dc.subject spektroskopie cs
dc.subject milk en
dc.subject Vitamin B5 en
dc.subject vitamin B6 en
dc.subject HPLC en
dc.subject spectroscopy en
dc.title Vybrané charakteristiky syrového mléka cs
dc.title.alternative Exclude characterization of raw milk en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Kašpárková, Věra
dc.date.accepted 2009-06-02
dc.description.abstract-translated Objective of this works was to determine these vitamins in cow and goat's milk using HPLC. Determination of majority and minority components of cow's milk by spectroscopy system by way of Julie MilkoScope C5 Automatic and FT NIR Antaris ThermoNicolet were observed. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/202 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12427
dc.date.assigned 2009-02-18
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
balajková_2009_dp.pdf 1.098Mb PDF View/Open
balajková_2009_vp.doc 32.5Kb Microsoft Word View/Open
balajková_2009_op.doc 46.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account