Využití nástrojů marketingového mixu pro zvýšení konkurenceschopnosti solárních systémů ENBRASolar firmy ENBRA, spol. s.r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití nástrojů marketingového mixu pro zvýšení konkurenceschopnosti solárních systémů ENBRASolar firmy ENBRA, spol. s.r.o.

Show full item record

No preview available
Title: Využití nástrojů marketingového mixu pro zvýšení konkurenceschopnosti solárních systémů ENBRASolar firmy ENBRA, spol. s.r.o.
Author: Menšíková, Magda
Advisor: Kozák, Vratislav
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá zkoumáním konkurenceschopnosti společnosti ENBRA, spol. s r. o. solárních systémů ENBRASolar. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části - teoretickou a praktickou. První část se vztahuje k teoretickému pojetí konkurence, konkurenceschopnosti, marketingovému mixu a poté k solární energii. V praktické části je analyzována firma ENBRA, spol. s r. o., následuje analýza marketingového mixu solárních systémů ENBRASolar, SWOT analýza, analýza konkurenčního prostředí a analýza jednotlivých nabídek. Na základě těchto analýz jsou vytvořeny návrhy a doporučení pro firmu. U jednotlivých doporučení jsou uvedeny náklady na zavedení navrhnutých opatření a s nimi spojená rizika.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10260
Date: 2009-05-22
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav managementu a marketingu
Discipline: Management a ekonomika
Grade for thesis and defense: B 11778


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
menšíková_2009_bp.pdfBlocked 6.867Mb PDF
menšíková_2009_vp.doc 47Kb Microsoft Word View/Open
menšíková_2009_op.doc 50.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account