Výroba mouky z různých druhů obilí

DSpace Repository

Language: English čeština 

Výroba mouky z různých druhů obilí

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Zadražilová, Monika
dc.date.accessioned 2010-07-18T05:58:13Z
dc.date.available 2010-07-18T05:58:13Z
dc.date.issued 2009-05-27
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/10551
dc.description.abstract V bakalářské práci je obecně popsána historie využívání obilovin a jejich současný sortiment. Dále jsou zde zmíněny základní anatomické a chemické aspekty u obilek, zejména ve vztahu k mlynářské technologii. V práci jsem se také věnovala nejnovějším mlynářským technologiím jako je např. debraning a peeling. V poslední části práce jsou zmíněny zákonitosti agrotechnic-kých zásahů vedoucích ke zkvalitnění produkce obilovin. cs
dc.format 95 s. cs
dc.format.extent 3870324 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject Obiloviny cs
dc.subject mouka cs
dc.subject debraning cs
dc.subject peeling cs
dc.subject agrotechnické vlivy cs
dc.subject Cereals en
dc.subject flour en
dc.subject debraning en
dc.subject peeling en
dc.subject agrotechnical influences en
dc.title Výroba mouky z různých druhů obilí cs
dc.title.alternative Production of flour from different varietes of cereals en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hrabě, Jan
dc.date.accepted 2009-06-10
dc.description.abstract-translated In my Bachelor thesis is generally described history of using cereals and their present choice. The-re are mentioned basic anatomic and chemical aspects of cereal mainly in relation to miller tech-nology such as debraning and peeling. There are mentioned patterns of agrotechnical interventions leading to the improvement of cereals productions. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7826
dc.date.assigned 2009-02-17
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
zadražilová_2009_bp.pdfBlocked 3.691Mb PDF View/Open
zadražilová_2009_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word View/Open
zadražilová_2009_op.doc 46Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account