Mléčný tuk

DSpace Repository

Language: English čeština 

Mléčný tuk

Show simple item record

dc.contributor.advisor Šípalová, Markéta
dc.contributor.author Knotek, Jan
dc.date.accessioned 2010-07-18T07:03:03Z
dc.date.available 2010-07-18T07:03:03Z
dc.date.issued 2009-05-27
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/10670
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá stanovením mléčného tuku u čerstvě nadojeného kravského mléka. V části teoretické jsou popsány základní složky kravského mléka zaměřeného na tuk a jeho další technologické zpracování. V praktické části je popsáno stanovení mléčného tuky, které bylo provedeno metodou pomocí Berbera a automatického analyzáturu MilkoScope Julia C5. cs
dc.format 41 s. cs
dc.format.extent 1542881 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Mléko cs
dc.subject lipidy cs
dc.subject Gerberova metoda cs
dc.subject MilkoScope Julia C5 cs
dc.subject Milk en
dc.subject lipids en
dc.subject Gerber's method en
dc.subject MilkoScope Julia C5 en
dc.title Mléčný tuk cs
dc.title.alternative Milk fat en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Buňka, František
dc.date.accepted 2009-06-08
dc.description.abstract-translated Bachelor's thesis deals with the determination of milk fat in fresh milk of cow's milk. The theoretical part describes the basic components of cow's milk fat and focusing on its further technological processing. In the practical part describes the determination of milk fat, which was carried out using the method of Berber and automatic analyzáturu MilkoScope Julia C5. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7702
dc.date.assigned 2009-02-17
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
knotek_2009_bp.pdf 1.471Mb PDF View/Open
knotek_2009_vp.doc 35.5Kb Microsoft Word View/Open
knotek_2009_op.doc 47.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account