Stanovení obsahu lepku v moukách.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení obsahu lepku v moukách.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kramářová, Daniela
dc.contributor.author Košinová, Květa
dc.date.accessioned 2010-07-18T09:20:29Z
dc.date.available 2010-07-18T09:20:29Z
dc.date.issued 2009-05-27
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/10908
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá obilovinami a to hlavně popisem jejich morfologické stavby a chemickým složením obilného zrna. Důraz je kladen na bílkovinu obilovin - lepek a na popis mlynářské technologie. Praktická část je zaměřena na stanovení vlhkosti, titrační kyselosti, obsahu mokrého lepku a popela ve vybraných moukách. cs
dc.format 51 s. cs
dc.format.extent 963644 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Obiloviny cs
dc.subject morfologická stavba zrna cs
dc.subject lepek cs
dc.subject celiakie cs
dc.subject diabetes cs
dc.subject mouka cs
dc.subject jakost mouky cs
dc.subject Cereals en
dc.subject chemist of grain en
dc.subject gluten en
dc.subject celiac disease en
dc.subject diabetes en
dc.subject flour en
dc.subject quality of fluor en
dc.title Stanovení obsahu lepku v moukách. cs
dc.title.alternative Determination of gluten in flour. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Macků, Ivana
dc.date.accepted 2009-06-10
dc.description.abstract-translated This bacelor thesis deals with cereals especially description their morphology structure and chemist cereal grain. This work is specialized on gluten and description mill technology. Practise part determination of moisture, titrating acidity, wet gluten and ash in choice flour. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12434
dc.date.assigned 2009-02-18
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
košinová_2009_bp.pdf 941.0Kb PDF View/Open
košinová_2009_vp.doc 38Kb Microsoft Word View/Open
košinová_2009_op.doc 43Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account