Technologie výroby trvanlivých pekárenských výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technologie výroby trvanlivých pekárenských výrobků

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Franta, Petr
dc.date.accessioned 2010-07-18T09:50:12Z
dc.date.available 2010-07-18T09:50:12Z
dc.date.issued 2009-05-28
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/10962
dc.description.abstract Tato práce nejprve definuje trvanlivé pekárenské výrobky dané vyhláškou MZe v platném znění. Dále zde jsou popsány základní suroviny potřebné pro výrobu těchto výrobků. Z těchto základních surovin to jsou pšeničná mouka, sacharidy, tuky, emulgátory, kypřící látky, vejce, mléko, enzymy a ochucovadla. Jsou zde také popsány výroby některých druhů trvanlivých výrobků a to konkrétně výroba perníku, crackerů a extrudovaných výrobků. cs
dc.format 48 s. cs
dc.format.extent 1663345 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject trvanlivé pečivo cs
dc.subject mouka cs
dc.subject perník cs
dc.subject cracker cs
dc.subject extrudované výrobky cs
dc.subject durable pastry en
dc.subject flour en
dc.subject gingerbread en
dc.subject cracker en
dc.subject extruded products en
dc.title Technologie výroby trvanlivých pekárenských výrobků cs
dc.title.alternative The production technology of durably baking products en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Pečivová, Pavlína
dc.date.accepted 2009-06-18
dc.description.abstract-translated This work first defines durable bakery products of the decree "MZe" in a valid version. Then there are described the basic materials needed to produce these products. These are basic raw materials: wheat flour, carbohydrates, fats, emulsifiers, substances prepared ba-king, eggs, milk, enzymes and seasonings. There is also described the production of durable goods and in particular the production of gingerbread, cracker and extruded products. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12963
dc.date.assigned 2009-02-20
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
franta_2009_bp.pdfBlocked 1.586Mb PDF View/Open
franta_2009_vp.doc 46Kb Microsoft Word View/Open
franta_2009_op.doc 44Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account