Technologie výroby trvanlivých pekárenských výrobků

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Technologie výroby trvanlivých pekárenských výrobků

Show full item record

No preview available
Title: Technologie výroby trvanlivých pekárenských výrobků
Author: Franta, Petr
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Tato práce nejprve definuje trvanlivé pekárenské výrobky dané vyhláškou MZe v platném znění. Dále zde jsou popsány základní suroviny potřebné pro výrobu těchto výrobků. Z těchto základních surovin to jsou pšeničná mouka, sacharidy, tuky, emulgátory, kypřící látky, vejce, mléko, enzymy a ochucovadla. Jsou zde také popsány výroby některých druhů trvanlivých výrobků a to konkrétně výroba perníku, crackerů a extrudovaných výrobků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10962
Date: 2009-05-28
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 12963


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
franta_2009_bp.pdfBlocked 1.586Mb PDF
franta_2009_vp.doc 46Kb Microsoft Word View/Open
franta_2009_op.doc 44Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account