Čaj, jeho vlastnosti a využití

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Čaj, jeho vlastnosti a využití

Show full item record

No preview available
Title: Čaj, jeho vlastnosti a využití
Author: Dřímalová, Pavla
Advisor: Fišera, Miroslav
Abstract: Cílem bakalářské práce bylo co nejlépe popsat čaj od jeho historie až po dnes. Dále práce byla zaměřena na jeho vlastnosti, složení, skladování, zpracování, podávání a balení. Byly zmíněny a poukázány zdravotní hlediska.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11062
Date: 2010-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 15417


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
dřímalová_2010_bp.pdf 1.649Mb PDF View/Open
dřímalová_2010_vp.pdf 31.95Kb PDF View/Open
dřímalová_2010_op.doc 52Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account