Stanovení kyselosti a vybraných chemických parametrů v obilovinách

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení kyselosti a vybraných chemických parametrů v obilovinách

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kramářová, Daniela
dc.contributor.author Hermanová, Jana
dc.date.accessioned 2010-07-18T13:19:14Z
dc.date.available 2010-07-18T13:19:14Z
dc.date.issued 2010-05-26
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/11206
dc.description.abstract Tato bakalářská práce pracuje s pojmy ekologické zemědělství, ekofarma a biopotravina. Dále se zabývá stavbou a chemickým složením obilného zrna a popisem vybraných obilovin, které byly vypěstovány v ekologickém zemědělství. Praktická část je pak věnována stanovení základních chemických parametrů, jako jsou vlhkost, obsah popela, titrační kyselost a hmotnost tisíce zrn. cs
dc.format 58 s. cs
dc.format.extent 7474621 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject ekologické zemědělství cs
dc.subject biopotravina cs
dc.subject obiloviny cs
dc.subject vlhkost cs
dc.subject popel cs
dc.subject titrační kyselost cs
dc.subject organic farming en
dc.subject organic food en
dc.subject cereals en
dc.subject moisture en
dc.subject ash en
dc.subject titratable acidity en
dc.title Stanovení kyselosti a vybraných chemických parametrů v obilovinách cs
dc.title.alternative Acidity determination and selected chemical parameters in cereal grains en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Lazárková, Zuzana
dc.date.accepted 2010-06-07
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis defines the concepts of organic farming, ecofarm and organic food. It also deals with anatomy and chemical composition of cereal grain and description of selected cereals which were grown in organic farming. The practical part is devoted to determination of basic chemical parameters such as moisture, contain of ash, titratable acidity and weight of thousand grains. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 14840
dc.date.assigned 2010-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
hermanová_2010_bp.pdf 7.128Mb PDF View/Open
hermanová_2010_vp.doc 39Kb Microsoft Word View/Open
hermanová_2010_op.doc 45.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account