Průzkum stravovacích návyků žáků základních škol v regionu Kroměřížsko

DSpace Repository

Language: English čeština 

Průzkum stravovacích návyků žáků základních škol v regionu Kroměřížsko

Show simple item record

dc.contributor.advisor Novotný, Radomil
dc.contributor.author Valachová, Vladimíra
dc.date.accessioned 2010-07-18T18:24:11Z
dc.date.available 2010-07-18T18:24:11Z
dc.date.issued 2010-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/11401
dc.description.abstract Práce byla zaměřena na stravovací zvyklosti žáků základních škol ve věku 10 až 15 let. Cílem práce bylo uskutečnit monitoring stravovacích návyků žáků základních škol v Kroměřížském okrese (Základní škola Zachar, Základní škola Slovan, Základní škola Zdounky a Základní škola Roštín) a na základě zjištěných dat provést srovnání stravovacích zvyklostí skupin respondentů. Nebyly shledány výrazné rozdíly ve stravovacích zvyklostech jednotlivých skupin. Z výsledků vyplynulo, že stravovací zvyklosti respondentů zdaleka neodpovídají aktuálním výživovým doporučením. cs
dc.format 47 s. cs
dc.format.extent 1592433 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Výživová doporučení cs
dc.subject spotřební koš cs
dc.subject stravovací návyky cs
dc.subject školní stravování cs
dc.subject Dietary guidelines en
dc.subject consumer basket en
dc.subject eating habits en
dc.subject school meals en
dc.title Průzkum stravovacích návyků žáků základních škol v regionu Kroměřížsko cs
dc.title.alternative A survey of dietary habits of primary school pupils in the region Kroměřížsko en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Fišera, Miroslav
dc.date.accepted 2010-06-14
dc.description.abstract-translated This study focused on dietary habits for elementary school pupils aged 10-15 years. The goal was to make the monitoring of dietary habits in primary school Kromeriz district (elementary school Zachar, Slovan Elementary School, Elementary School and Elementary School Zdounky Roštín) and based on the gathered data to compare the dietary zvyklos-ing groups of respondents. Did not reveal significant differences in dietary habits of individual groups. The results showed that the eating habits of the respondents fall far short of current nutritional recommendations. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 16263
dc.date.assigned 2010-02-04
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
valachová_2010_bp.pdf 1.518Mb PDF View/Open
valachová_2010_vp.doc 34.5Kb Microsoft Word View/Open
valachová_2010_op.pdf 34.49Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account