Nové trendy ve výrobě kynutého pečiva a chleba

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Nové trendy ve výrobě kynutého pečiva a chleba

Show full item record

No preview available
Title: Nové trendy ve výrobě kynutého pečiva a chleba
Author: Adam, Richard
Advisor: Burešová, Iva
Abstract: Práce se věnuje trendům ve výrobě kynutého pečiva a chleba. V úvodu práce jsou popsány suroviny, které jsou potřeba k výrobě pečiva. Dále jsou v práci uvedeny technologické postupy při výrobě pšeničného a žitného pečiva jako je zrání, hnětení nebo pečení. Nakonec jsou zmíněny nové trendy a poznatky při výrobě pečiva.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11756
Date: 2010-05-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 16970


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
adam_2010_bp.pdf 1.854Mb PDF View/Open
adam_2010_vp.doc 46Kb Microsoft Word View/Open
adam_2010_op.doc 44Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account