Změny mikrobiologických hodnot hotových jídel v průběhu skladování.

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Změny mikrobiologických hodnot hotových jídel v průběhu skladování.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Změny mikrobiologických hodnot hotových jídel v průběhu skladování.
Autor: Páterková, Anna
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: Cílem diplomové práce bylo sledovat změny mikrobiologických ukazatelů a sušiny u dvou sad hotových pasterovaných pokrmů, Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem a Vepřová játra s rýží, jež byly skladovány ve dvou provedeních, tj. v obalu nenarušeném a obalu proříznutém po dobu čtyř týdnů. Bylo zjištěno, že protržený obal ovlivňuje růst některých skupin mikroorganismů (zejména celkový počet mikroorganismů, psychrotrofní bakterie) a také má vliv na obsah sušiny, kdy může docházet buď k vysychání, nebo vlhnutí zkoumané suroviny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11804
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 15043


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
páterková_2010_dp.pdf 13.86Mb PDF Zobrazit/otevřít
páterková_2010_vp.doc 36Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
páterková_2010_op.doc 32Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet