Stanovení vitaminu B2 v produktech z pohanky a prosa

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení vitaminu B2 v produktech z pohanky a prosa

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení vitaminu B2 v produktech z pohanky a prosa
Author: Turečková, Hana
Advisor: Škrovánková, Soňa
Abstract: Diplomová práce je zaměřena na charakteristiku riboflavinu (vitaminu B2), jeho zdroje, vlastnosti, ztráty během zpracování potravin, možnosti stanovení riboflavinu (chromatografické metody, především HPLC) a popis pohanky, prosa a jáhel, jejich složení a využití. Praktická část se zabývá stanovením obsahu riboflavinu v pohankových a prosných produktech (např. mouka, vločky, jáhly) technikou HPLC/UV-DAD.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12339
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 14696


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
turečková_2010_dp.pdf 2.294Mb PDF View/Open
turečková_2010_vp.doc 44.5Kb Microsoft Word View/Open
turečková_2010_op.doc 49.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account