Šokové zmrazování pečiva

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Šokové zmrazování pečiva

Show simple item record

dc.contributor.advisor Pečivová, Pavlína
dc.contributor.author Solanský, Marek
dc.date.accessioned 2010-07-19T08:48:13Z
dc.date.available 2010-07-19T08:48:13Z
dc.date.issued 2010-05-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/12347
dc.description.abstract Tato práce pojednává o moderním trendu v pekárenské výrob, a to o šokovém zmrazování peiva, které je ve stavu nenakynutých, pedkynutých a nebo pedpeených polotovar'. Tyto šokov zamrazené polotovary, které se zmrazují na nejmodernjších zaízeních r'znými technologiemi, se poté skladují v mrazicích boxech a podle poteby se i pozdji využívají. Nejastjším využitím je upeení pro vlastní potebu pekárny v požadované dob tsn ped expedicí a nebo se dopékají v pecích pímo na vlastních prodejních jednotkách a prodávají se jako erstvé teplé peivo. cs
dc.format 31s cs
dc.format.extent 247296 bytes cs
dc.format.mimetype application/msword cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject šokové zmrazení cs
dc.subject mouka cs
dc.subject tsto cs
dc.subject addivum cs
dc.subject polotovar cs
dc.subject deep freezing en
dc.subject flour en
dc.subject dough en
dc.subject additive en
dc.subject semiproduct en
dc.title Šokové zmrazování pečiva cs
dc.title.alternative Shock freezing of bread en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Burešová, Iva
dc.date.accepted 2010-06-15
dc.description.abstract-translated This work describes modern trends in bakery production. That is deep freezing of bread dough as non fermented, pre-fermented and partially baked semiproducts. These frozen semiproducts prepared on very modern equipment using modern technologies are stored and transported frozen and used later. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 17176
dc.date.assigned 2010-01-04
utb.result.grade B
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
solanský_2010_bp.doc 241.5Kb Microsoft Word View/Open
solanský_2010_vp.doc 43.5Kb Microsoft Word View/Open
solanský_2010_op.doc 50.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account