Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko

Show full item record

No preview available
Title: Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko
Author: Vaňková, Jana
Advisor: Novotný, Radomil
Abstract: Teoretická část bakalářské práce popisuje význam, rozdělení, sortiment, výhody a nevýhody využití pohotových potravin při přípravě pokrmů. Praktická část práce se věnuje průzkumu využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12457
Date: 2010-05-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 14615


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
vaňková_2010_bp.pdf 1.198Mb PDF View/Open
vaňková_2010_vp.doc 34.5Kb Microsoft Word View/Open
vaňková_2010_op.pdf 32.75Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account