Výroba tradičních českých lihovin.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Výroba tradičních českých lihovin.

Show full item record

No preview available
Title: Výroba tradičních českých lihovin.
Author: Stískalová, Iveta
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Bakalářská práce se zabývá výrobou a technologií průmyslového lihu, destilací, rektifikací a rafinací. Práce je zaměřena na tradiční české lihoviny vyrobené kvasným procesem, studenou cestou a suroviny potřebné k jejich výrobě. Je zde popsáno destilační zařízení a jeho příslušenství. Pozornost je věnována také jednomu tradičnímu českému výrobci lihovin,a to prostějovské Palírně u Zeleného stromu a jeho nejstaršímu produktu, Prostějovské Starorežné.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12822
Date: 2010-05-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: D 15033


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
stískalová_2010_bp.pdf 1.779Mb PDF View/Open
stískalová_2010_vp.doc 31Kb Microsoft Word View/Open
stískalová_2010_op.doc 35.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account