Výskyt bakterií mléčného kvašení ve víně

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Výskyt bakterií mléčného kvašení ve víně

Show full item record

No preview available
Title: Výskyt bakterií mléčného kvašení ve víně
Author: Lišková, Simona
Advisor: Buňková, Leona
Abstract: Bakalářská práce se zabývá výskytem mikroorganismů ve víně a jejich vlivem na výslednou kvalitu produktu. Práce obsahuje také základní poznatky z hlediska výroby a složení vína. Důraz je však kladen na výskyt mikroorganismů ve víně (bakterie mléčného kvašení, bakterie octového kvašení, kvasinky a plísně), které se jednak uplatňují v technologii výro-by vín, ale které mohou mít negativní vliv na výsledný produkt. Největší část byla věnová-na bakteriím mléčného kvašení, které právě mohou mít pozitivní i negativní vliv při výrobě vína.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12826
Date: 2010-05-25
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 14911


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
lišková_2010_bp.pdf 2.319Mb PDF View/Open
lišková_2010_op.doc 32Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account