Výskyt bakterií mléčného kvašení ve víně

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Výskyt bakterií mléčného kvašení ve víně

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výskyt bakterií mléčného kvašení ve víně
Autor: Lišková, Simona
Vedoucí: Buňková, Leona
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá výskytem mikroorganismů ve víně a jejich vlivem na výslednou kvalitu produktu. Práce obsahuje také základní poznatky z hlediska výroby a složení vína. Důraz je však kladen na výskyt mikroorganismů ve víně (bakterie mléčného kvašení, bakterie octového kvašení, kvasinky a plísně), které se jednak uplatňují v technologii výro-by vín, ale které mohou mít negativní vliv na výsledný produkt. Největší část byla věnová-na bakteriím mléčného kvašení, které právě mohou mít pozitivní i negativní vliv při výrobě vína.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12826
Datum: 2010-05-25
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 14911


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
lišková_2010_bp.pdf 2.319Mb PDF Zobrazit/otevřít
lišková_2010_op.doc 32Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet