Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice

DSpace Repository

Language: English čeština 

Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice

Show simple item record

dc.contributor.advisor Vaňátková, Zuzana
dc.contributor.author Kotůlek, Jakub
dc.date.accessioned 2010-07-19T16:42:57Z
dc.date.available 2010-07-19T16:42:57Z
dc.date.issued 2010-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/12895
dc.description.abstract Cílem této bakalářské práce je vysvětlení systému HACCP. Tato práce popisuje postup zavedení systému HACCP, předpisy legislativy pro hygienu veřejného stravování a definice základních pojmů. V praktické části se bakalářská práce zabývá mikrobiologickou analýzou Školní jídelny Horní Moštěnice. cs
dc.format 59 cs
dc.format.extent 1982186 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject HACCP cs
dc.subject legislativa cs
dc.subject CCP cs
dc.subject CP cs
dc.subject mikrobiologická analýza cs
dc.subject HACCP en
dc.subject legislation en
dc.subject CCP en
dc.subject CP en
dc.subject microbiological analysis en
dc.title Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice cs
dc.title.alternative HACCP system and dishes safety of the basic school and kindergarten refectory in Horní Moštenice en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mlček, Jiří
dc.date.accepted 2010-06-16
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis is an explanation of the HACCP system. This work describes the HACCP system implementation process, regulations of legislation for hygiene of community feeding and definition of the basic concepts. The practical part of this thesis deals with the microbiology analysis in of the school dining-room in Horní Moštěnice en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 15442
dc.date.assigned 2010-01-04
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
kotůlek_2010_bp.pdf 1.890Mb PDF View/Open
kotůlek_2010_vp.doc 44.5Kb Microsoft Word View/Open
kotůlek_2010_op.doc 36.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account