Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice

Show full item record

No preview available
Title: Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice
Author: Kotůlek, Jakub
Advisor: Vaňátková, Zuzana
Abstract: Cílem této bakalářské práce je vysvětlení systému HACCP. Tato práce popisuje postup zavedení systému HACCP, předpisy legislativy pro hygienu veřejného stravování a definice základních pojmů. V praktické části se bakalářská práce zabývá mikrobiologickou analýzou Školní jídelny Horní Moštěnice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12895
Date: 2010-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 15442


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kotůlek_2010_bp.pdf 1.890Mb PDF View/Open
kotůlek_2010_vp.doc 44.5Kb Microsoft Word View/Open
kotůlek_2010_op.doc 36.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account