Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin
Author: Cukrová, Martina
Advisor: Kramářová, Daniela
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na chemické charakteristiky u vybraných druhů obilovin. Teoretická část obsahuje popis obilovin, chemické složení obilného zrna, pěstované druhy u nás a ve světě a popis vybraných druhů obilovin. V experimentální části je uvedeno stanovení jejich základních chemických charakteristik.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13516
Date: 2010-05-27
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 14834


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
cukrová_2010_bp.pdf 1.558Mb PDF View/Open
cukrová_2010_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open
cukrová_2010_op.doc 34Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account