Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kramářová, Daniela
dc.contributor.author Cukrová, Martina
dc.date.accessioned 2010-07-20T01:14:21Z
dc.date.available 2010-07-20T01:14:21Z
dc.date.issued 2010-05-27
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/13516
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na chemické charakteristiky u vybraných druhů obilovin. Teoretická část obsahuje popis obilovin, chemické složení obilného zrna, pěstované druhy u nás a ve světě a popis vybraných druhů obilovin. V experimentální části je uvedeno stanovení jejich základních chemických charakteristik. cs
dc.format 49 s. cs
dc.format.extent 1634699 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject obiloviny cs
dc.subject škrob cs
dc.subject biopotraviny cs
dc.subject vlhkost cs
dc.subject popel cs
dc.subject cereals en
dc.subject starch en
dc.subject organic food en
dc.subject moisture en
dc.subject ash en
dc.title Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin cs
dc.title.alternative Starch determination and basic chemical parameters of cereals en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Rop, Otakar
dc.date.accepted 2010-06-07
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis is focused on the chemical characteristics of selected cereals species. The theoretic part contains characteristic of cereals, chemical structure of grain, species, that are grown in our country and the world and a description of selected species. There is the determination of basic chemical characteristics (moisture, ash, starch) in experimental part. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 14834
dc.date.assigned 2010-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
cukrová_2010_bp.pdf 1.558Mb PDF View/Open
cukrová_2010_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open
cukrová_2010_op.doc 34Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account