Možnosti přípravy kosmetických emulzí

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možnosti přípravy kosmetických emulzí

Show full item record

No preview available
Title: Možnosti přípravy kosmetických emulzí
Author: Nenutilová, Hana
Advisor: Krejčí, Jiří
Abstract: Cílem této bakalářské práce je charakteristika emulzí. Způsoby jejich stabilizace. Popisy přípravy klasických emulzí, mikroemulzí a nanoemulzí, složených emulzí. V poslední části práce jsou uvedeny některé konkrétní složení emulzí a jejich přípravy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13742
Date: 2010-05-26
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: E 14846


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
nenutilová_2010_bp.pdf 1.923Mb PDF View/Open
nenutilová_2010_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open
nenutilová_2010_op.doc 37.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account