Možnosti přípravy kosmetických emulzí
Zobrazit minimální záznam
| dc.contributor.advisor |
Krejčí, Jiří
|
|
| dc.contributor.author |
Nenutilová, Hana
|
|
| dc.date.accessioned |
2010-07-20T03:07:17Z |
|
| dc.date.available |
2010-07-20T03:07:17Z |
|
| dc.date.issued |
2010-05-26 |
|
| dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
| dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/13742
|
|
| dc.description.abstract |
Cílem této bakalářské práce je charakteristika emulzí. Způsoby jejich stabilizace. Popisy přípravy klasických emulzí, mikroemulzí a nanoemulzí, složených emulzí. V poslední části práce jsou uvedeny některé konkrétní složení emulzí a jejich přípravy. |
cs |
| dc.format |
42 s. |
cs |
| dc.format.extent |
2017147 bytes |
cs |
| dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
| dc.language.iso |
cs |
|
| dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
| dc.rights |
Bez omezení |
|
| dc.subject |
emulze
|
cs |
| dc.subject |
kosmetické emulze
|
cs |
| dc.subject |
příprava emulzí
|
cs |
| dc.subject |
složené emulze
|
cs |
| dc.subject |
nanoemulze
|
cs |
| dc.subject |
emulsion
|
en |
| dc.subject |
cosmetic emulsion
|
en |
| dc.subject |
preparation of emulsion
|
en |
| dc.subject |
multiple emulsions
|
en |
| dc.subject |
nanoemulsion
|
en |
| dc.title |
Možnosti přípravy kosmetických emulzí |
cs |
| dc.title.alternative |
Possibilities of preparation cosmetic emulsions |
en |
| dc.type |
bakalářská práce |
cs |
| dc.contributor.referee |
Vltavská, Pavlína |
|
| dc.date.accepted |
2010-06-09 |
|
| dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis is the characterization of emulsion. Methods for their stabilization. Descriptions of the preparation of classic emulsion, microemulsion and nanoemulsion, multiple emulsion. The last part presents some specific formulation of emulsions and their preparation. |
en |
| dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
| dc.description.result |
obhájeno |
cs |
| dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
| dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
| dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
| dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
| dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
| dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
| dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
| dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
| dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
| dc.identifier.stag |
14846
|
|
| dc.date.assigned |
2010-02-11 |
|
| utb.result.grade |
E |
|
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam