Výroba speciálních vín

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Výroba speciálních vín

Show full item record

No preview available
Title: Výroba speciálních vín
Author: Knechtlová, Miluše
Advisor: Babisz, Marek
Abstract: Cílem mé bakalářské práce je seznámení se s tzv. speciálními víny, jejich charakteris-tikou, klasifikací a technologickými postupy při jejich výrobě. V úvodu je práce zaměřena na historii vinařství a vinařské oblasti v České Republice. Následuje charakteristika a klasi-fikace vín. Převážná část práce je věnována popisu technologických postupů při výrobě speciálních vín, jak v České Republice, tak i v zahraničí. V závěru práce jsem se zaměřila na využití speciálních vín v gastronomii a vliv vína na lidské zdraví.V práci jsem využila různých literárních a internetových zdrojů i svých poznatků ze setkání s vínem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13868
Date: 2010-05-24
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 14543


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
knechtlová_2010_bp.pdf 2.335Mb PDF View/Open
knechtlová_2010_vp.pdf 153.7Kb PDF View/Open
knechtlová_2010_op.doc 50Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account