Mykotoxiny produkované plísněmi v potravinách

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Mykotoxiny produkované plísněmi v potravinách

Show full item record

No preview available
Title: Mykotoxiny produkované plísněmi v potravinách
Author: Grégrová, Renata
Advisor: Holko, Ivan
Abstract: Tato bakalářská práce je zaměřena na mykotoxiny v potravinách. Má pozornost by-la upřena nejen na mykotoxiny, ale i na plísně, kterými jsou produkovány. U plísní byla pozornost věnována morfologii, taxonomii a způsobům rozmnožování. U mykotoxinů byli zdůrazněny nejvýznamnější druhy mykotoxinů, jejich charakteristika, fyzikální a chemické vlastnosti, metody stanovení, jejich stanovené limity v rámci EU v jednotlivých potravi-nách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14376
Date: 2010-05-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 14599


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
grégrová_2010_bp.pdf 1.265Mb PDF View/Open
grégrová_2010_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open
grégrová_2010_op.doc 37Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account