Význam odrůd švestek v potravinářství.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Význam odrůd švestek v potravinářství.

Show full item record

No preview available
Title: Význam odrůd švestek v potravinářství.
Author: Trusíková, Iveta
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Cílem mé bakalářské práce bylo popsat jednotlivé odrůdy švestek a jejich význam v potravinářském průmyslu. Zdůrazněno je botanické zařazení slivoní, ekologické podmínky, sklizeň a skladování, přehled znaků a vlastností jednotlivých odrůd slivoně švestky. Důležitou součástí rukopisu je chemické složení švestek. Poslední kapitoly jsou věnovány výrobě slivovice, povidel, džemů, marmelád a sušených švestek.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14853
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 22696


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
trusíková_2011_bp.pdf 803.1Kb PDF View/Open
trusíková_2011_vp.doc 86.5Kb Microsoft Word View/Open
trusíková_2011_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account