Využití mořských řas v gastronomii

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití mořských řas v gastronomii

Show full item record

No preview available
Title: Využití mořských řas v gastronomii
Author: Slováčková, Lucie
Advisor: Mišurcová, Ladislava
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na způsoby využití mořských řas v potravinářském průmyslu. Obecně byly charakterizovány mořské řasy používané v potravinářství (taxonomie, výskyt, složení řas). Byly zmíněny také řasy využívané pro výrobu hydrokoloidů. Hlavní důraz byl kladen na používání mořských řas jako suroviny pro přípravu pokrmů v gastronomii.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14972
Date: 2011-05-24
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 20598


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
slováčková_2011_bp.pdf 1.426Mb PDF View/Open
slováčková_2011_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
slováčková_2011_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account