Využití mořských řas v gastronomii
Show full item record
No preview available
Title:
|
Využití mořských řas v gastronomii |
Author: |
Slováčková, Lucie
|
Advisor: |
Mišurcová, Ladislava
|
Abstract:
|
Bakalářská práce je zaměřena na způsoby využití mořských řas v potravinářském průmyslu. Obecně byly charakterizovány mořské řasy používané v potravinářství (taxonomie, výskyt, složení řas). Byly zmíněny také řasy využívané pro výrobu hydrokoloidů. Hlavní důraz byl kladen na používání mořských řas jako suroviny pro přípravu pokrmů v gastronomii. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/14972
|
Date:
|
2011-05-24 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
A
20598
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account