Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost

Show full item record

No preview available
Title: Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
Author: Horníčková, Dita
Advisor: Buňka, František; Tykvartová, Dagmar
Abstract: Tato práce si kladla za cíl především otestovat vybrané hydrokoloidy a směsi hydrokoloidů při výrobě termizovaných smetanových sýrů, určit jejich optimální dávkování a vybrat ten, který bude mít za daných podmínek nejlepší vliv na senzorické vlastnosti a celkovou jakost výrobku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15073
Date: 2011-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 22615


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
horníčková_2011_dp.pdf 5.081Mb PDF View/Open
horníčková_2011_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
horníčková_2011_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account