Nakládání s odpady v gastronomické praxi

DSpace Repository

Language: English čeština 

Nakládání s odpady v gastronomické praxi

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hoza, Ignác
dc.contributor.author Komár, Aleš
dc.date.accessioned 2012-03-09T05:00:05Z
dc.date.available 2012-03-09T05:00:05Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15142
dc.description.abstract Bakalářská práce analyzuje právní úpravy zabývající se problematikou odpadů odpadového hospodářství v provozu společného stravování a uvádí podrobný popis hospodaření menšího restauračního provozu s odpady a to za roky 2010 ? 2011. Uvádí produkci odpadů z potravin a náklady na jejich odstranění v provozech závodního stravování. Ukazuje na způsoby nakládání s gastronomickými odpady v restaurační praxi a navrhuje opatření ke zlepšení systému hospodaření s odpady ze stravovacího provozu. cs
dc.format 68 s. (103 434 znaků) cs
dc.format.extent 650995 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Gastronomie cs
dc.subject odpadové hospodářství cs
dc.subject odstranění odpadu cs
dc.subject odpady ze stravování cs
dc.subject Gastronomie en
dc.subject waste management en
dc.subject waste disposal and utilization en
dc.subject leftovers en
dc.title Nakládání s odpady v gastronomické praxi cs
dc.title.alternative Waste Management in Gastronomic Practice. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Budinský, Pavel
dc.date.accepted 2011-06-20
dc.description.abstract-translated The thesis analyze a legal regulativ dealing with question of waste and demonstrates a detailed description of waste management in the Wales arising in the course of the catering operations of the smaller restaurant during the years 2010 - 2011. It focus on the question of the waste production from food, its management and ecology. Potential suggestions are introduced which might lead to the improve in waste management from the catering operations. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21891
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
komár_2011_bp.pdf 635.7Kb PDF View/Open
komár_2011_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
komár_2011_op.doc 98Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account