Vliv intenzity sladké a kyselé chuti na vnímání definovaných aromatických látek

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Vliv intenzity sladké a kyselé chuti na vnímání definovaných aromatických látek

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv intenzity sladké a kyselé chuti na vnímání definovaných aromatických látek
Autor: Sedláčková, Petra
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Cílem bakalářské práce je sledovat vliv intenzity sladké a kyselé chuti na vnímání aromatických látek v nápojích. Práce obsahuje výsledky senzorické analýzy provedené studenty. Výsledky byly zpracovány statistickými metodami a vyhodnoceny s ohledem na složení panelu hodnotitelů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/1525
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 2249


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
sedláčková_2006_bp.pdf 732.4Kb PDF Zobrazit/otevřít
sedláčková_2006_vp.doc 44.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
sedláčková_2006_op.doc 44Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet