Komparace chemického složení a nutričního významu drůbežího masa

DSpace Repository

Language: English čeština 

Komparace chemického složení a nutričního významu drůbežího masa

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Repíková, Pavla
dc.date.accessioned 2012-03-09T09:06:45Z
dc.date.available 2012-03-09T09:06:45Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15445
dc.description.abstract Cílem práce je porovnání chemického složení a nutriční hodnoty drůbeže. Uvádím obsah vody, bílkovin, lipidů, vitaminů, minerálních látek a extraktivních látek v mase drůbeže. Část práce je zaměřena na jakost jatečné drůbeže a drůbežího masa a technologie zpracování drubeže. V práci je také věnována pozornost bioprodukci a konvenční produkci drůbeže a základním plemenum drůbeže. cs
dc.format 56 s. cs
dc.format.extent 2416645 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject drůbeží maso cs
dc.subject bio cs
dc.subject složení cs
dc.subject nutriční hodnota cs
dc.subject ekologické zemědělství cs
dc.subject poultry meat en
dc.subject bio en
dc.subject contexture en
dc.subject nutritive value en
dc.subject ecological agriculture en
dc.title Komparace chemického složení a nutričního významu drůbežího masa cs
dc.title.alternative Chemical constitution and nutritive importance comparison of poultry meat en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Růžičková, Jana
dc.date.accepted 2011-06-16
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis makes comparisation of chemical composition and nutritive value of the poultries. I feature volume of water, proteins, fats, vitamins and mineral substances and extractive substances in poultry meat. Part of this bachelor thesis is specialized on quality slaughtered poultry and poultry meat and technology of poultry cutting. There is also given attention to bio production and conventional poultry production and basic poultry breed. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22735
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
repíková_2011_bp.pdf 2.304Mb PDF View/Open
repíková_2011_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
repíková_2011_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account