Srovnání kvality mouk produkované moravskými mlýny

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Srovnání kvality mouk produkované moravskými mlýny

Show full item record

No preview available
Title: Srovnání kvality mouk produkované moravskými mlýny
Author: Kolouchová, Ladislava
Advisor: Burešová, Iva
Abstract: Bakalářská práce se zabývá srovnáním dvou druhů pšeničných mouk vyráběných průmyslovými mlýny na Moravě v letech 2004-2010. Teoretická část je zaměřena na historii pěstování pšenice, její zpracování a historii výrobních závodů. Dále je v teoretické části uveden popis technologie mletí a popis sledovaných vlastností mouk. Praktická část je zaměřena na stanovení sledovaných vlastností - vlhkosti, popela, čísla poklesu, mokrého lepku, reologických vlastností a jejich srovnání v jednotlivých letech.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15536
Date: 2011-05-26
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 21890


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kolouchová_2011_bp.pdf 3.906Mb PDF View/Open
kolouchová_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
kolouchová_2011_op.doc 93Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account